BULLETIN 4.12.2022 – 2. adventná nedeľa

Vzpriamte sa, zodvihnite hlavy, lebo sa blíži vaše vykúpenie. Lk 21,28

Stretnutia mladých ľudí po konfirmácii, otvorené pre tínedžerov aj starších, sa konajú dvakrát mesačne. Ak sa chcete pridať, budeme sa tešiť. Ak máte otázky, kontaktuje nás na michaela.kusnierikova@velkykostol.sk alebo 0947 922 210.

Pozvanie na občerstvenie
Srdečne všetkých pozývame na malé občerstvenie vždy v nedeľu po hlavných službách Božích v budove CZ na Konventnej 11. Je to príležitosť porozprávať a spoznať sa navzájom. Ak by ste chceli prispieť alebo pomôcť s prípravou na mieste, kontaktujte Michaelu Kušnierikovú (michaela.kusnierikova@velkykostol.sk alebo 0947 922 210. )

Cirkevný zbor poskytuje podporu pre osamelých, starších a chorých ľudí. Zaujíma nás, ako sa máte. Záleží nám na tom, aby ste sa necítili osamelí. Poskytujeme podporné sprevádzajúce rozhovory. Ak máte o telefonickú službu záujem alebo ak poznáte niekoho, komu by služba pomohla zmierniť bolesť osamelosti, oznámte nám jeho/jej telefónne číslo na Hospodárskej správe 02/ 544 130 31 alebo hospodarskasprava@velkykostol.sk .

Z dôvodu výkopových prác na Konventnej ulici je dočasne presunutý vchod na Hospodársku správu CZ zo Staromestskej ulice.