Diskusie nad Bibliou – 25.2.2020 – Generačná chudoba – cesta von z nej vedie cez lásku

Je chudoba, do ktorej sa človek narodí tak ako sa do nej narodilo niekoľko generácií jeho predkov. K takej chudobe sa môžeme postaviť rôzne. Extrémisti ľahko získavajú politické body tým, že problém chudoby zjednodušujú. Dá sa to aj inak. S odbornosťou, láskavou pozornosťou a vytrvalosťou ponúkať východiská. Aj vy máte tendenciu uveriť, že s chudobnými ľuďmi v osadách sa už nedá nič urobiť? Príďte a dozviete sa, že existuje cesta von.

Evanjelický a. v. cirkevný zbor Bratislava Staré Mesto Vás pozýva na diskusiu o generačnej chudobe, ktorá sa uskutoční v utorok, 25. februára 2020 o 18:00 hod. v zasadačke cirkevného zboru na Konventnej 11 v Bratislave

Hosťami diskusie budú Oľga Shaw a Pavel Hrica. Moderuje Ondrej Prostredník. Oľga Shaw sa dlhodobo venuje práci so sociálne znevýhodnenými ľuďmi. Pôsobila okrem iného aj v Ekumenickej rade cirkví v SR. V o. z. Cesta von je zástupkyňou riaditeľa. Pavel Hrica pôsobil v Slovenskom skautingu a spoluzakladal aj Rómsky skauting. Je programovým riaditeľom o. z. Cesta von.
Obaja spoluzakladali o. z. Cesta von a v súčasnosti sa venujú projektu OMAMA.